IVF Embryo´s

IVF embryo´s: Profiteer van de mogelijkheden!

Introductie
Tegenwoordig heeft IVF een niveau bereikt dat het een zeer praktisch en competitief voortplantingsinstrument is geworden met tal van toepassingen voor fokprogramma’s en commerciële activiteiten.
Om deze reden wil ik graag onze kennis over IVF-embryo’s, onze ervaring met de labs, de goede drachtigheidsresultaten, prijs & beschikbaarheid en ‘drachtigheidsgarantie’ aangeboden via ALH Genetics met u delen.

Wat is In Vitro Fertilization?
In Vitro Fertilization (IVF) is het proces waarbij embryo’s worden gemaakt uit eicellen (onbevruchte eicellen) door ze te bevruchten met sperma in een petrischaal. Eicellen worden eerst verzameld uit de eierstokken van donoren door middel van echogeleide folliculaire aspiratie. Ze worden vervolgens gerijpt in een petrischaal en 20-24 uur later bevrucht.
Voor de bevruchting kan conventioneel, gesekst ingevroren of omgekeerd gesorteerd sperma worden gebruikt. Eicellen ontwikkelen zich vervolgens gedurende zeven dagen in een incubator, waarna de resulterende levensvatbare embryo’s worden overgebracht naar ontvangers of ingevroren.

IVF Embryo´s
Ingevroren sperma wordt dan ontdooid en de spermasorteerder scheidt de vrouwelijke en mannelijke zaadcellen. We noemen dit proces “reverse-sorting”, omdat het sorteren plaatsvindt nadat het sperma eerder is ingevroren.

Conventioneel, gesekst ingevroren of omgekeerd gesorteerd sperma kan worden gebruikt voor bevruchting. Tevens hebben we de mogelijkheid om vrouwelijke embryo´s te maken van conventioneel sperma!
Bevroren sperma wordt dan ontdooid en de spermasorteerder wordt gebruikt om de vrouwelijke en mannelijke zaadcellen te scheiden. We noemen dit proces “reverse-sorting”, omdat het sorteren plaatsvindt nadat het sperma eerder is ingevroren.

De Labs
We werken alleen met de besten labs. De door ALH gebruikte laboratoria in Noord-Amerika hebben veel meer ervaring dan vele andere labs.
Alle IVF-embryo’s die wij uit Noord-Amerika aanbieden zijn gemaakt bij Boviteg en Trans Ova. Alle IVF-embryo’s worden gecontroleerd en tot veel betere kwaliteit embryo’s gemaakt; zonder geboorteproblemen en het zijn allemaal normale kalveren.

Er is een kleine variatie met IVF-embryo’s in het drachtigheidspercentage per donor / sessie.
Alleen een mix van het juiste management, de juiste bedrijven / donoren en gemaakt in de beste Labs zorgt ervoor dat IVF-embryo’s goede resultaten opleveren. Als alles klopt, kunt u van IVF-embryo’s profiteren!

Drachtigheden
Gemiddeld verwachten we dat ingevroren IVF-embryo’s minimaal een drachtigheidspercentage van ongeveer 45-50% behalen. Dit zal enigszins variëren, afhankelijk van de tijd van het jaar, het type ontvangsters en het management en verzorging van de ontvangsters.
Met ons overzicht over de verschillende landen zien we een veel hoger drachtpercentage in goed gemanagede (ontvangster) veestapels.

ALH heeft de afgelopen jaren in Nederland meer dan 500 ingevroren IVF-embryo’s geïmplanteerd. Het drachtigheidspercentage was 50% + en van de ingevroren klasse 1 en 2 waren de resultaten gelijk. Als de IVF-embryo’s afkomstig zijn van drachtige pinken en koeien, is het drachtpercentage van de embryo’s iets hoger.

Prijs en beschikbaarheid
ALH realiseert zich dat IVF de potentie heeft om dingen te doen die voorheen nooit mogelijk waren met andere reproductieve technologieën.
Zonder IVF waren veel van de donoren niet beschikbaar om embryo’s van of tegen een veel hoger prijsniveau te krijgen.
Embryo’s kunnen afkomstig zijn van drachtige donoren. Dit werkt goed bij drachtige pinken om deze op 2 jarige leeftijd te laten afkalven, voor donoren die in productie zijn en jaarlijks weer afkalven en / of om ze weer op tijd in de showring te krijgen.

Garantie
ALH verkoopt alle embryo’s met drachtigheidsgarantie. Bij 10 of meer embryo’s garanderen we 40% drachtigheid, dit kan een combinatie zijn van verschillende pakketten en dit is inclusief alle IVF-embryo’s.
Met IVF-embryo’s kunnen we nog betere donoren aanbieden en een nog groter klantenbestand bedienen met de beste drachtigheid in de sector!

Zou je graag met iemand willen praten die al ervaring heeft met ET / IVF-embryo’s van ALH Genetics?
Laat het me weten, dan breng ik je in contact.

Als je nog vragen hebt, stel ze dan gerust.

Met vriendelijke groet,

Adolf Langhout
A.L.H. Genetics B.V.
Tel. 0511-424243

Maak gebruik van de mogelijkheden en laat onze ervaring voor u werken!